0 ks 0.00 €

KERAMIKA S BODKAMI, KTORÚ MUSÍTE MAŤ

Keď sme pred niekoľkými rokmi objavili v Anglicku značku ISABELLE ROSE London, netušili sme, že ju raz budeme predávať u nás, na Slovensku, práve my. Vytvorenie zastúpenia v Slovinsku a aktuálne i v Českej republike ju priblížilo aj európskemu trhu. 

 

Kvalitatívna úroveň vypracovania odráža typické hand made zdobenie, ktoré svojou decentnou nedokonalosťou dáva každému kusu jedinečnosť a vlastný neopakovateľný charakter.

 

Široký sortiment zapekacích nádob, celkovo v šiestich farebných variáciách, odoláva vysokým teplotám pri pečení a umožňuje umývanie v umývačke riadu, čo ocenia najmä zaneprázdnené zákazníčky.

 

V kolekcii Isabelle Rose nájdete zapekacie misy na typický pie (okrúhly koláč) a to v dvoch priemeroch- 26,5 cm a 30 cm. Ďalej ploché, zapekacie misy s úchytkami, obdĺžnikového tvaru v dĺžke 29,5 cm, 38,5 cm. Oválnu zapekaciu misu s úchytkami v dĺžke 29,5 cm a malé zapekacie misky na souffle v tvare srdiecok a okrúhle s úchytkami a bez, v rozmere 10 a 12 cm.

 

V sortimente Isabelle Rose nájdete aj keramické formy na bábovky a to s priemerom 20 cm a 30 cm. Isabelle Rose ponúka aj designové kuchynské náradie, ktoré kombinuje klasické drevo a obľúbený silikón.

 

Každý zákazník, ktorý rád investuje do kvalitných kuchynských pomôcok, si v sortimente Isabelle Rose nájde to, čo potrebuje.

 

Vaše K&D

 




DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK