0 ks 0.00 €

 

 

Doprava a platba

 

Vážení zákazníci. Tovar k Vám môžeme doručiť rôznymi spôsobmi. Rovnako môžete rôznymi spôsobmi i za tovar zaplatiť. 

Pri nákupe nad 100 eur Vám poštovné neúčtujeme. (Platí pre Slovenskú republiku.) 

 

1. Platba

 

Za tovar je možné zaplatiť troma spôsobmi.

 

 

I. PREVODNÝ PRÍKAZ 

Prvou možnosťou platby je prevedenie hodnoty tovaru (spolu s cenou poštovného) na náš účet po vystavení faktúry, ktorá Vám bude zaslaná na email spolu s potvrdením objednávky z našej strany. Platba sa v rámci Českej republiky uskutočňuje momentálne v eurách na účet vedený vo Fio Banke. Peniaze teda uhrádzate na zahraničný účet, ide o platbu do zahraničia. Nie je možné faktúru vystaviť v CZK. 

Pokyny k platbe nájdete na faktúre. Pri úhrade prosím nezabudnite uviesť variabilný symbol. Po pripísaní prostriedkov na účet Vám nasledujúci pracovný deň odošleme tovar proestredníctvom prepravnej spoločnosti GLS alebo ho pripravíme na osobný odber, o čom Vás budeme informovať e-mailom. (Platí pre objednávky zo Slovenskej aj Českej republiky.)

 

II. DOBIERKA

Snažíme sa našim zákazníkom vychádzať v ústrety a preto sme opakovane zahrnuli do možností platby za tovar i dobierku. Dobierka je realizovaná hotovostnou platbou priamo kuriérovi prepravnej spoločnosti GLS iba v rámci Slovenskej republiky. Pri dobierke si účtujeme spracovateľský poplatok vo výške +1 €.

Vážení zákazníci, prosím uvedomte si, že každá vami odoslaná objednávka je záväzná (Občiansky zákonník § 544-545, zákon č. 40/1964 Sb). Ak si objednávku zaslanú na dobierku nevyzdvihnete, vyhradzujeme si právo požadovať od Vás sumu na pokrytie nákladov vynaložených na dopravu nevyzdvihnutej zásielky.

Odoslaním objednávky súhlasíte s našimi obchodnými podmienkami a v prípade neprevzatia dobierky, s uhradením poplatku za odoslanie tovaru v tejto výške.

 

III. GoPay- PLATBA KARTOU 

Ide o najnovšiu formu platby za objednávku, tzv. card pay platba, ktorá prebieha veľmi jednoducho. K svojej platbe budete potrebovať jedine vašu platnú debetnú alebo kreditnú kartu. Systém vás (po vybratí tohto druhu platby) odkáže na stránku, kde vyplníte údaje z vašej platobnej karty a platbu odošlete. Vaše údaje sú kódované a nijaká osoba, ani spoločnosť, dokonca ani tá naša, ich nevie identifikovať a tým pádom ich ani nijakým spôsobom nemôže zneužiť. Systém platby pomocou karty je certifikovaný a obľúbený v mnohých krajinách EÚ. Vašu platbu budeme mať na našom účte ihneď po jej uhradení. Potvrdenie o úhrade vám bude doručené na vašu e-mailovú adresu, ktorú zadáte v kontaktných údajoch k objednávke. Pokiaľ si vyberiete ako spôsob platby platbu kartou, z celkovej ceny nákupu vám odpočítame ZĽAVU -1 €.

 

2. Doručenie

 

Osobné prevzatie

Pokiaľ tovar uhradíte bezhotovostným prevodom na náš účet, môžete si zvoliť ako formu doručenia jeho osobné vyzdvihnutie v našom externom sklade na adrese: Lipník 42, 972 32 Chrenovec- Brusno v pondelok - piatok od 9.00-17.00, v sobotu a v nedeľu, po predchádzajúcej dohode, na tel. čísle 0911 349 189.

 

Doručenie Balíka kuriérom GLS (Slovenská republika), kuriérom SPS/In Time (Česká republika)

Naša spoločnosť Vám chce poskytnúť čo najvyšší konfort dopravy Vami objednaného tovaru. Preto si môžete vybrať ako spôsob dopravy Vami vybraného tovaru i formu kuriérskej služby.

 

Adresa na doručenie v SR: Tovar je doručený kuriérom GLS spravidla nasledujúci pracovných deň od vybavenia objednávky na Vami vybrané miesto (domov, práca a pod.). Cena za doručenie v rámci SR je pri platbe prevodom na účet vopred 4,90 eur, pri dobierke +1 euro, teda 5,90 eur za balík 

 

Doručenie v ČR: Tovar je doručený kuriérom spoločnosti SPS/In Time zvyčajne na tretí pracovných deň od vybavenia objednávky na Vami vybrané miesto (domov, práca a pod.). Cena za doručenie balíka pri platbe prevodom je 6,50 eur za balík.

V prípade väčšieho počtu odosielaných balíkov, alebo balíkov ťažších ako 3 kg (nábytok a pod.) si vyhradzujeme právo zvýšiť cenu poštovného, o čom vás samozrejme budeme vopred informovať prostredníctvom e-mailu. Pri doručení do ČR možnosť dobierky neponúkame. Pri nábytku sa poštovné ani balné neúčtuje.

 

Doručenie prostriedníctvom kuriérskej služby má hneď 3 výhody:

- tovar vám kuriér doručí zvyčajne 1-3 pracovné dni od odoslania z nášho obchodu- doručenie prebieha výhradne v pracovných dňoch,
- doručenie sa realizuje vždy priamo do vašich rúk, alebo do rúk vami poverenej osoby- domov alebo do práce,
- máte možnosť sledovať pohyb svojej zásielky na adrese GLS (pri doručení cez GLS v rámci SR) alebo na adrese spoločnosti UPS (pri doručení cez In Time v ČR a ostatných štátoch EÚ)  a vždy budete vedieť, kde sa tovar nachádza. Číslo zásielky vám zašleme e-mailom po jej odoslaní.

 

PREDÁVAJÚCI NENESIE ZODPOVEDNOSŤ:

- za oneskorené dodanie objednaného tovaru zavinené prepravnou spoločnosťou,
- za poškodenie zásielky/tovaru zavinené prepravnou spoločnosťou.

 

 


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK