0 ks 0.00 €

 

Vážená zákazníčka, vážený zákazník.

 

Náš internetový obchod nie je prvý, ktorý na slovenskom a českom trhu ponúka doplnky do domácnosti v čoraz obľúbenejšom štýle. Každý výrobok v našej ponuke vyberáme s láskou a dúfame, že náš e-shop je výnimočný nielen svojím romantickým dizajnom, ale aj tým, že hoci vznikal dlhý čas, predstavuje miesto, ktoré bude nielen pre nás, ale aj pre Vás, inšpirujúce a ponúkne Vám možnosť splniť si sen o romantickej domácnosti vo vidieckom štýle. 

V našom obchode máte možnosť pohodlne nakupovať v eurách, s dodaním tovaru do Slovenskej aj Českej republiky. Za tovar je možné zaplatiť kartou cez online platobnú bránu GoPay, prevodom na účet z vašej banky, dobierkou priamo kuriérovi (dobierka dostupna len v rámci SR) alebo darčekovou poukážkou, ktorú si uplatníte pri objednávke v košíku.

 

Máte túžbu doplniť svoj domov jemnými doplnkami a nábytkom v starosvetskom a tradičnom dizajne?

 

Túžite sa odlíšiť od množstva jednotvárnych domácností zariadených v minimalistickom štýle a dať svojmu bytu či domu punc jedinečnosti?

 

Túžite po útulnom domove plnom mäkkých vankúšov, svetielkujúcich lampášov a originálnej keramiky, ktorá sa môže dediť z generácie na generáciu a stále nebude gýčom?

  

Potom ste na správnom mieste. Prostredníctvom našej stránky sa Vám to určite podarí. Nádherné nakupovanie, zariaďovanie a dekorovanie vám prajú

 

Dagmar a Katarína

Váš tím Casa Romantica 

 


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK