0 ks 0.00 €

KEĎ FUNKČNOSŤ NEZNAMENÁ NEPEKNOSŤ...

Dávno už skončili časy, kedy funkčnosť a praktickosť klasických každodených pomocníkov znamenala, že ich design musel byť v prvom rade nepekný, jednoduchý a nenáročný. Čoraz viac dizajnérov sa zameriava na návrhy takých doplnkov, ktoré by zaujali zákazníka svojou originalitou a okrem praktickosti by potešili nielen oko, ale aj srdce. Vidiecky štýl prináša pomerne širokú možnosť sa realizovať. A preto sa veľmi tešíme z toho, že vám môžeme nápadité a roztomilé doplnky prinieť aj my, v Casa Romantica.

 

 

Kôš na prádlo (hračky)

Už bolo dosť nevzhľadných košov na prádlo alebo plastových krabíc na hračky. K vintage štýlu sa predsa hodí ratan a textil. A preto vám prinášame roztomilé koše s ušami, v ktorých ukryjete čokoľvek a zároveň ich obsah nikto nemusí vidieť. Majú praktickú šnúrku, prostredníctvom ktorej ukryjú obsah do svojho bruška.

 Zátka do fľaše

Zátka do fľaše

Poznáte ten pocit zúfalstva, keď pátrate po korkovej zátke z nedopitej fľaše a neviete ju nájsť? Pri tejto zátke na všetky zúfalé pocity zabudnete. :-) Jednoducho ju vložte do hrdla fľaše a zatlačte. Gumové tesnenie zabráni bublinkám zo šampanského vyprchať, vínu vyvanúť a sirupu zaschnúť.  

 

Vešiak rebrík

Vešiak v tvare rebríka

Vešiak v tvare rebríka nie je vo vintage dekoráciách žiadnou novinkou. Už roky sa drží na popredných miestach, pretože sa vyznačuje nielen nepredvídanou nápaditosťou, ale môžete ho využiť na skutočne čokoľvek. V kúpelni ho oprite o stenu a zaveste naň uteráky. V obývačke polúži ako krásna dekorácia, na ktorú môžete umiestiť visiace svietniky. V šatníku je zas výborným pomocníkom na zavesenie dámskych šatiek a šálov, alebo pánskych kravát. 

 

Stojan na náušnice

Ďalším doplnkom, ktorý je nielen funkčný, ale aj mimoriadne praktický je stojan na náušnice a bižutériu. Tento je vo vintage zelenkavej a nabáda vás vžiť sa do role francúzskej mademoiselle, ktorá sa každé ráno chystá na promenádu a vyberá si svoje jedinečné šperky. Každá z nás pozná rôzne krabičky, v ktorých sa jedna cez druhú povaľujú napríklad krásne náušnice, ktoré buď prehliadneme, alebo nás len rozčúli do nich zapletená retiazka alebo náramok. Tento pomocník vám umožní si vaše kúsky vystaviť a mať v nich poriadok.

 

Teplomer s magnetkami na chladničku

Prečo by teplomer mal byť pekný? Pretože ak ho máme niekde v interiéri vkusne umiestiť, nemal by pôsobiť ako ten, ktorým meriame teplotu pri sterilizovaní zaváranín. Tento nás upúta roztomilou fotografiou dievčatiek. Dá sa zavesiť na stenu, ale aj pripnúť na chladničku. A hneď viete koľko je stupňov...

 

Vankúš kvietok

Romantický a zasnený... veľký kvietok, ktorý je vlastne vankúšom. :-) Nádherný nápad, čo myslíte? Stane sa obľúbeným doplnkom každej obývačky alebo detskej izby. Deti sa milujú po ňom jednoducho váľať... a vy, s kávičkou v ruke, sa naň budete zasnene dívať. Pretože sa nikdy neokuká a každá kamarátka vám ho bude závidieť a obdivovať. 

 

Záverom vám len chceme povedať, že je len na vás, či vaše doplnky budú funkčné a obyčajné, alebo dáte prednosť skôr nápaditosti a dizajnu. A či už cukornička vyzerá ako cukornička alebo ako trebárs jahoda je predsa len a len na vás... :-) My však "jahody" milujeme... 

 

Vaše K&D

 




DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK